최고의 맛으로 승부하는 명품 치킨 조선의 옛날통닭 입니다.
Choosing Брауни С Череши
페이지 정보
본문
Кексчето, в което има нещо традиционно, брaуни take a cake нещо първородно и нещо розово. Голямата изненада тук е глазурата. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на киселото мляко и специалния червен шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи розовия си цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа обвивка.
Вариант 2:
Любимото ти ванилово кексче от сочно, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо непознато – сърце от сладко от горски плодове. В процебрауни с бял шоколада на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия десерт. Финишът е няколко щриха розов шоколад.
Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо привично, брауни с малини нещо непознато и нещо пинк. Голямата изненада тук е покритието. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на киселото мляко и специалния Руби шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, брауни мъфини без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покривка.
Вариант 2:
Любимото ти ванилово кексче от сочно, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо непознато – сърце от сладко от горски плодове. В процебрауни с бял шоколада на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия десерт. Финишът е няколко щриха розов шоколад.
Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо привично, брауни с малини нещо непознато и нещо пинк. Голямата изненада тук е покритието. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на киселото мляко и специалния Руби шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, брауни мъфини без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покривка.
- 이전글10 Bags For Women Tommy Hilfiger Tricks Experts Recommend 24.04.06
- 다음글How To Save Money On Handbag Tommy Hilfiger 24.04.06
댓글목록
등록된 댓글이 없습니다.